Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Migros bouwt eerste bio take-away in Zwitserland

In het Shopville in Zürich, een winkelcentrum dat zich onder het station bevindt, opent de Zwitserse retailer Migros binnenkort een bio take-away. De bio take-away is de eerste van zijn soort. "Het aanbod is vergelijkbaar met dat van een gebruikelijke take-away, met koude en warme maaltijden en drinken. Het verschil is echter dat alle producten in biokwaliteit worden aangeboden", zegt Rolf Fuchs, woordvoerder van Migros Zürich. Vooral het aanbod aan vruchtensappen, smoothies en salades zal uitgebreid worden. Friet hoeft men er echter niet te verwachten.

Of er nog meer van dergelijke bio take-aways zullen volgen, daarover kan Fuchs nog niks zeggen. Migros wil in het nieuwe filiaal in Zürich eerst maar eens ervaringen verzamelen met het nieuwe winkelconcept. De winkel zal op 14 juni worden geopend en wordt 40 vierkante meter groot.
Publicatiedatum: