Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Monoprix bereid Bitcoin-betalingen te accepteren

Patrick Oualid, e-commerciedirecteur van Monoprix, kondigde woensdag aan dat ze bereid zouden zijn tegen het einde van het jaar betalingen via Bitcoin te accepteren. Qualid beweerde dat Bitcoin-betalingen "mogelijk tegen het eind van 2014 geaccepteerd kunnen worden". "Technisch gezien lijkt het niet moeilijk te integreren. De prioriteit zou de website zijn, maar we pakken het internet en de mobiele service altijd tegelijkertijd aan. De winkels zullen ongetwijfeld ook betrokken zijn."

Bitcoin is virtueel geld dat in Frankrijk voorlopig alleen wordt gebruikt op een aantal kleine internetsites. Monoprix zou het eerste grote bedrijf in Frankrijk kunnen worden dat het gebruikt.

De heer Oualid zegt dat het een fout zou zijn om niet in de voordelen van Bitcoin-transacties te geloven, maar hij geeft ook toe dat het "veel te vroeg is om te hopen op een aanzienlijke omzet". Bitcoin zal hun ervaring versterken en hen een voordeel geven ten opzichte van andere bedrijven die 3-5 jaar zullen wachten voordat ze zich realiseren dat ze niet up-to-date zijn.
Publicatiedatum: