Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Inschrijving Koppert Horticup 2014 geopend

De populaire gratis voetbalpoule voor de land- en tuinbouwsector keert deze zomer terug onder de naam 'Koppert HortiCup' en gaat bovendien de grens over. De inschrijving is vanaf nu geopend!

Brazilië, het land van de capoeira, de caipirinha en de Copacabana. Maar ook het land van het samba-voetbal. Grootheden als Pelé, Romario en Ronaldo zetten het land door de jaren heen op de kaart en wonnen menig WK Voetbal. Deze zomer is Brazilië zelf aan de beurt om het toernooi te organiseren, wat zonder twijfel tot spektakel, sfeer en beleving zal leiden. Voetbalfans over de hele wereld zullen het toernooi op de voet volgen. Om die reden keert de HortiCup dit jaar niet alleen terug als de belangrijkste voetbalpoule voor de Nederlandse land- en tuinbouw, maar kunnen ook kas-, vollegronds- en fruittelers uit de rest van de wereld deelnemen! En dat geldt uiteraard ook voor toeleveranciers.

Mooie prijzen
Koppert Biological Systems is dit jaar als exclusieve partner naamgever van de online voetbalpoule, die daarmee officieel wordt gedoopt tot 'Koppert HortiCup'. De voetbalpoule wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd. Deelnemers kunnen de uitslagen van alle WK-wedstrijden voorspellen via een online poulesysteem en daarmee bijzondere prijzen in de wacht slepen. Zo bestaat de eerste prijs dit jaar uit kaartjes voor twee personen voor een voetbalwedstrijd naar keuze, inclusief reischeque van € 1.000,-. De tweede prijs bestaat eveneens uit kaartjes voor twee personen voor wedstrijd naar keuze, maar dan in het land van herkomst van de deelnemer, plus een reischeque ter waarde van € 350,-. De derde tot en met de vijfde prijs bestaan uit een dinercheque van € 100,- en wie tussen de zesde en de honderdste plek eindigt ontvangt een speciaal Koppert-aandenken.

Daar staat wel tegenover dat wie meespeelt in de Koppert HortiCup het dit jaar dus moet opnemen tegen een wereldwijd deelnemersveld. Hiervoor worden meerdere websites gelanceerd, waaronder ook HortiCup.com en HortiCup.es, ingericht in verschillende talen. Zo gaat u straks dus de strijd aan met collega's uit bijvoorbeeld Brazilië, Japan en Kenia!

Doet u ook mee aan de Koppert HortiCup? Ga dan snel naar www.horticup.nl en speel gratis mee! Wij wensen u een mooie voetbalzomer toe!

Publicatiedatum: