Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Q-key snackkomkommer met kruidenmix te koop bij Jumbo Foodmarkt, Breda

Aan een gezonde voeding wordt steeds meer aandacht gegeven deze dagen. Ook op het gebied van snacking, zijn er steeds meer gezonde alternatieven. Dit bracht komkommerteler Roel Versteegen er toe om een nieuwe komkommer-concept in de markt te zetten: De Q-key.



Vanaf 2015 wil de Nederlandse overheid dat alle schoolkantines een gezond voedingsaanbod bieden aan hun leerlingen. Deze ontwikkeling heeft komkommerteler Roel Versteegen uit Grashoek, Limburg gemotiveerd te zoeken naar de perfecte, gezonde snack die ook in een snoepautomaat past. De laatste twee jaar heeft hij onvermoeibaar gewerkt om de perfecte snackkomkommer vinden, qua smaak, grootte en gewicht. Hij heeft dit gedaan in samenwerking met een gerenommeerd zaadbedrijf.

Het resultaat is een nieuw ras: Q-key. De sleutel tot een gezonde komkommer-snack. In samenwerking met Verstegen Spices and Sauces is een unieke kruidenmix ontwikkeld. Consumenten kunnen de mix gebruiken om in te dippen of om te strooien.



Op 14 april introduceert de Jumbo Foodmarkt in Breda de Q-key op de Nederlandse markt. Na een aantal gesprekken tussen Roel Versteegen en Jumbo, is de introductie-dag aanstaande. Jumbo ziet in de Q-key een product dat goed past in het huidige aanbod van komkommers. De Q-key speelt in op drie belangrijke thema's: Gezond, gemak en "tussendoortje" als snack. Het unieke kruidenzakje is een innovatie die men nog niet kent binnen de AGF afdeling van een supermarkt. De kruiden worden als dip gebruikt bij het eten van de Q-key. De Q-key biedt ook mogelijkheden om in de nabije toekomst geïntroduceerd te worden als product binnen het snoeploze kassa-concept.



De komkommers zijn individueel geflowpacked en per komkommer zit een dipmix. Per Jumbo krat zitten 28 stuks. De Q-keys worden via het AGF-schap verkocht in de Jumbo Foodmarkt, Breda.

Voor meer info: www.q-key.nl. Binnenkort zal deze geüpdatet worden en vertaald worden in 4 talen.
Voor commerciële vragen kunt u contact opnemen met: Johan Troost, Ithaka Organic Trading, info@ithakaorganictrading.nl , +31 ( 0 ) 626 949 712 .

Publicatiedatum: