Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
‘vertrouwde naam, een nieuw gezicht’

Plantenkwekerij Combinations verder als Noordam Plants

Vanaf 11 april 2014 zal Plantenkwekerij Combinations uit 's-Gravenzande verder gaan onder de naam 'Noordam Plants'. Voor de meeste klanten en relaties een vertrouwde naam, echter het bedrijf krijgt een nieuw gezicht.

"Er is vorig jaar niet alleen in de wereld, maar ook binnen ons bedrijf veel veranderd", vertelt Martin Noordam (algemeen directeur). "Vorig jaar hebben we een aantal keuzes gemaakt om gerichter te kunnen werken en te focussen op het opkweken van jonge planten van groenten en snijbloemen. De meeste klanten en relaties kennen ons van oudsher nog als 'Noordam' vandaar dat het een voor de hand liggende keuze was de familienaam als 'nieuwe' naam te gebruiken. Hier hoeven niet veel mensen aan te wennen".



Ruim 80 jaar geleden begon de familie Noordam met de opkweek en handel in jonge plantjes. Een mooi begin van iets speciaals, want dit familiebedrijf is na ruim 80 jaar nog steeds actief in de tuinbouw in het leveren van jonge planten voor groenten en snijbloemen. "Inmiddels heeft plat glas plaats gemaakt voor kassen van 5 meter en hoger. Tuinders hebben plaatsgemaakt voor 'Agro managers' die gigantische bedrijven runnen. Er is veel veranderd in al die jaren. Is het beter geworden? Elke tijd heeft z'n charme. Het is gewoon allemaal anders!", vertelt Martin Noordam.

"Wat gebleven is in dit bedrijf is de familie Noordam, een vertrouwde basis achter dit bedrijf. Om deze sterke basis ook in de huisstijl tot uiting te laten komen, is besloten de huisstijl aan te passen", vertelt Martine van der Meer (communicatie), "Ook het beeldmerk is aangepast naar een beeld wat staat voor Noordam Plants: ondernemen met je hart, de kern van de organisatie, liefde en zorg voor het product. Het draait tenslotte om de mensen die een product creëren."

Vòòr de Paasdagen zullen de klanten persoonlijk geïnformeerd worden over de naamswijziging en de nieuwe stijl waarin het bedrijf verder gaat.

Voor meer informatie:
Noordam Plants
Bagijneland 1
2691 NC 's-Gravenzande
t +31 174 412 432
f +31 174 417 004
E-mail info@noordam.nl

Publicatiedatum: