Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ben van Waveren, Bekopak:

"We helpen het verpakken zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen"

Bekopak is sinds 2002 producent / leverancier van dunwandige thermogevormde OPS schalen. Het bedrijf ontwikkelt klantgerichte maatwerkoplossingen, van prototype tot complete matrijs. "Bekopak levert schaaltjes aan de agrarische sector en aan vleesverwerkende bedrijven (food-sector). Binnen de organisatie wordt veel aandacht besteed aan kwaliteit, hygiƫne en veiligheid. Wanneer er bij ons schalen besteld worden, kunnen deze dezelfde of anders de volgende dag nog afgehaald of geleverd worden. Ons gehele assortiment staat jaarrond op voorraad", zegt Ben van Waveren.



"Het komt er kortweg op neer dat Bekopak helpt om het verpakken van de producten zo snel en efficiƫnt mogelijk te laten verlopen. Bekopak helpt het product zo aantrekkelijk en opvallend mogelijk te presenteren op de plaats van verkoop zonder onnodig veel (schap)ruimte te vragen. De producten van Bekopak bieden de juiste bescherming voor het product tegen beschadiging en voldoen ook zoveel mogelijk aan eventuele andere eisen die de klant aan een verpakking stelt", zegt Ben.



Per 1 april is de nieuwe website de lucht in gegaan. De nieuwe website heeft een modernere uitstraling gekregen en bevat meer inhoudelijke informatie. Zo wordt meer inzicht gegeven in onder andere het bedrijfsproces. Kijk ook op www.bekopak.nl

Publicatiedatum: