Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Limex heeft de krattenwasmachines klaar voor vroeg aspergesseizoen

Het vroege voorjaar betekent ook een extra vroege start van het aspergeseizoen. Bij Limex worden alle zeilen bijgezet om haar aspergeklanten op tijd te voorzien van een krattenwasmachine. De eerste machines zijn al de deur uit en deze week is de volgende reeks klaar voor aflevering. Deze machines zijn zowel bestemd voor huur als voor aanschaf. Het leeuwendeel van de machines gaat naar Duitsland waar de aspergebedrijven zelf zorgen voor de verkoop van hun producten. Daarbij is het natuurlijk nodig om die te kunnen presenteren en leveren in schone bakken. Ook de plastic veldkisten worden dagelijks schoongemaakt om de hoge kwaliteit van de asperges te waarborgen.



Jan van Hoef, directeur bij Limex: " Handmatig schoonspuiten van al deze bakken is tijdrovend. Reinigen met een krattenwasser geeft een constant resultaat. Onze machines zijn compact en eenvoudig te bedienen. Afhankelijk van het type machine kunnen er 200 tot 800 kratten per uur professioneel worden gereinigd. En omdat onze machines ook kunnen worden gehuurd, kunnen we veel bedrijven dit seizoen weer van dienst zijn. "

Publicatiedatum: