Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zo pel je knoflook in tien seconden

Er is niets lekkerder dan verse knoflook in een gerecht, maar het pellen van de bol is vaak een heel gedoe. De schil blijft aan je vingers plakken en je handen gaan er door ruiken. Deze kok demonstreert er een simpel, maar ingenieus trucje voor dat slechts twee kommen en tien seconden van je tijd vereist.





Bron: AD.nl
Publicatiedatum: