Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
voormalig exportdirecteur Arend-Sosef

Martien de Zeeuw algemeen directeur Koornstra

Koornstra & Co heeft haar managementteam uitgebreid met algemeen directeur Martien de Zeeuw. Dat laten Alex Prins en Jelle Koornstra in een brief aan relaties weten. Martien de Zeeuw gaf tot het faillissement leiding aan de exportdivisie van Arend-Sosef.


 "Hierdoor zullen wij nog beter dan voorheen in staat zijn om het management van onze organisatie handen en voeten te geven. Wij zijn van mening dat wij in Martien de juiste persoon gevonden hebben met wie wij samen onze organisatie in de juiste banen kunnen leiden en de toekomstige ontwikkelingen waarvoor wij gesteld zullen worden, op de juiste wijze het hoofd kunnen bieden."

Martien heeft in zijn loopbaan inmiddels een jarenlange ervaring opgedaan met het aansturen van middelgrote organisaties. De directie benadrukt in de brief dat er voor leveranciers van Koornstra niets verandert. "De eindverantwoording voor de inkopen van goederen en diensten buiten de AGF om komt evenwel bij Martien te liggen."


Publicatiedatum: