Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dader dodelijke steekpartij Hazeldonk na urenlange zoektocht gepakt

Tholen - De Portugese chauffeur, die gisteren rond half 7 zijn Spaanse collega neerstak op het industrieterrein Hazeldonk, is vroeg in de middag opgepakt. Op het Burger-netbericht dat rond 07.15 uur uitging, werd alert gereageerd. Het leverde vijf goede tips op. Er werd met een politiehelikopter, speurhonden en auto's naar hem gezocht. Ook de Koninklijke Marechaussee hielp mee en er reden Belgische politieauto's rond. Twintig agenten waren op zoek naar de Portugees.

De politie heeft op aanwijzing van een burgernet-deelnemer, de 36-jarige verdachte op de Moerstraat op een parkeerplaats nabij de Galderse Meren aangehouden. De burgernetdeelnemer belde de politie omdat hij een man zag die aan het opgegeven signalement voldeed. De tipgever zag de man staan bidden bij een kruisbeeld. De getuige bleef met de politie telefonisch in contact tot de agenten ter plaatse waren. De verdachte wordt overgebracht naar een cellencomplex in Breda.