Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
verse ingrediënten op een mooie manier uitgeprint

"3D foodprinter gaat magnetron vervangen"

Foodini is een 3D printer voor levensmiddelen. De in Florida gevestigde makers van het bedrijf Natural Machiones, denken dat hun tijdsbesparende toestel net zo belangrijk en onmisbaar in de keuken wordt als de magnetron is geworden. Foodini wil ervoor zorgen dat mensen weer gaan koken met verse ingrediënten in plaats van maaltijden met allerlei toevoegingen. De Foodini 3D-printern automatiseert sommige zaken van het voorbereidingsproces bij het koken, bijvoorbeeld het afdrukken van individuele ravioli in plaats dat de kok het deeg moet maken. De printer vervangt niet alle voorbereidingen die nodig zijn om een maaltijd te maken, maar het zal het proces wel versnellen. Je moet wel eerst bepaalde ingrediënten mixen en mengen en dat in de machine doen. Daarna wordt het op een mooie manier uitgeprint.



Hoeveel de machine gaat kosten? Dit zal naar verwachting variëren van 999 dollar tot 1200 dollar. Naar verwachting komen de eerste in januari 2015 uit.



Bron: Techcrunch
Publicatiedatum: