Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
JEM-id geeft 10 april een Freshtracker-demo

Mogelijkheden keurapp uitgelegd tijdens demomiddag

Kwaliteitsbewaking speelt een steeds belangrijkere rol in de AGF wereld. Enerzijds komt dit door de toenemende eisen van de afnemers maar ook worden er steeds strengere eisen gesteld voor voedselveiligheid. Met Freshtracker kun je een pallet scannen om zo belangrijke informatie van een pallet vast te leggen en op te vragen, waar ook ter wereld zodat je altijd op de hoogte bent van de kwaliteit van je product. Op donderdag 10 april geeft JEM-id om 14.00 een demo om uit te leggen wat Freshtracker voor uw organisatie kan betekenen.



Tijdens de demo gaan we vooral in op de mogelijkheden van Freshtracker zodat het voor u nog duidelijker wordt hoe u Freshtracker het beste in kunt zetten. Ook laten we zien hoe Freshtracker werkt en geven we tips en tricks hoe u het meeste uit Freshtracker kunt halen.

Freshtracker
Freshtracker is in eerste instantie ontwikkeld voor een Android en iPhone. Met Freshtracker bent u niet alleen in staat om belangrijke informatie van een pallet vast te leggen en op te vragen. Het is ook mogelijk om op een eenvoudige wijze direct een of meerdere foto's aan een partij te hangen, waardoor de keurresultaten ook visueel inzichtelijk zijn. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Freshtracker of wilt u zich inschrijven voor de demo? Stuur dan een e-mail naar merel@jem-id.nl of neem contact op via 0174-642622. Op www.jem-id.nl vindt u ook meer informatie.
Publicatiedatum: