Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wilko Fruit opent haar buitendeuren

Door het toepassen van de AFIM Luchtdeuren (hogedrukluchtgordijn) is de Bredase AGF onderneming Wilko Fruit bv / Gaudias in staat om ook tijdens de warme zomermaanden haar buitendeur geopend te houden voor haar klanten zonder koudeverlies.



In februari leverde en installeerde de firma Air In Motion de oplossing waarmee de intensief gebruikte buitendeur van wel vier meter hoog geopend kan blijven. De geopende buitendeur, biedt het bedrijf een open karakter aan haar (potentiële)klanten, wat naar verwachting de verkoopcijfers positief zal beïnvloeden. Daarnaast is het personeel ook zeer te spreken over de 'onzichtbare deur': "Nu hoeven we niet meer van de heftruck af te stappen wanneer we naar buiten willen en daarnaast blijven producten in de buurt van de opening prima op temperatuur, ondanks de geopende deur."
 
Naast de praktische en commerciële voordelen, biedt de AFIM-Luchtdeur ook een aanzienlijke besparing op energie voor de AGF onderneming. De firma Air In Motion heeft in opdracht van Wilko Fruit een besparingsberekening opgesteld. Op basis hiervan zal de terugverdientijd 1 tot 2 jaar bedragen.



Naast de unieke hoge druk luchtgordijnen (AFIM® Luchtdeuren) bij koelcellen, realiseert Air In Motion oplossingen voor het scheiden van temperaturen bij zowel bij binnen- als buitendeuren voor productiehallen, opslagruimtes, vriescellen en vrieshuizen.

Voor meer informatie:
Kris van de Rijt
Air In Motion
Vloetweg 22
5815 AR Merselo
Tel: +31(0)478853287
info@airinmotion.nl
www.airinmotion.nl
www.afim-luchtdeur.com
Publicatiedatum: