Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage AGF-bedrijven op Tavola

Tholen - Van 16 tot 18 maart vond de Tavola plaats. Dit is de vakbeurs voor fijne en verse voeding, die elke twee jaar wordt georganiseerd. Wij maakten een reportage van AGF- en AGF-gerelateerde bedrijven die hier standhouder of bezoeker waren. Tavola is het businessforum voor meer dan 17.000 aankopers van de voedingsdistributie en cateringorganisaties uit de Benelux, Noord-Frankrijk en de omringende landen. Het aanbod bourgondische klassiekers en trendy food was groot. Vorig jaar bezochten ruim 17000 professionals uit de foodbranche uit 27 landen de beurs. Zij kwamen met name uit Belgiƫ, Nederland en Frankrijk.

Klik hier voor de fotoreportage

De producten die met name aanwezig waren op de beurs waren vlees en delicatessen, ook veel bereide gerechten en traiteurproducten. Het aandeel verse AGF, kruiden en noten was klein, dus viel daarom zeker op tussen de kazen en vleeswaren. De AGF'ers spraken hun tevredenheid over de beurs uit en de kwaliteit van de bezoekers. Zij presenteerden hun producten met passie en lieten deze ook proeven.



Gouden Tavola
Eind januari vond de jurering van de wedstrijd Gouden Tavola 2014 plaats. De Gouden Tavola is de prestigieuze wedstrijd onder de exposanten van Tavola en bekroont het beste & meest innovatieve nieuwe product op de vakbeurs. Met maar liefst 95 inzendingen, geven de exposanten een duidelijk signaal dat innovatie & nieuwe producten hoog op de agenda staan. De jury was unaniem: de hoge kwaliteit van de inzendingen was ronduit indrukwekkend. De winnaar van de Gouden Tavola Retail 2014 waren de regendruppels van Enrico.



Dit zoete pikante pepertje in de vorm van een druppel vindt zijn oorsprong in het Amazone regenwoud van Peru. De bijzondere groente is uniek van vorm, smaak, kleur en ontzettend veelzijdig. De druppeltjes kunnen gebruikt worden in salades, op pizza's, in pasta's en zelfs in nagerechten. Ook kunnen 'Regendruppels' los geserveerd worden bij het aperitief.

www.tavola-xpo.be