Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Emmy van Ommen (ex-Agrexco) bezoekt nieuw pand en neemt afscheid

Van Laethem verhuist en schaft nieuwe vrachtwagen aan

Tholen - Van Laethem is gevestigd in het Europees importcentrum te Brussel en kortgeleden verhuisde het bedrijf van magazijn 19 naar magazijn 27. John Van Laethem geeft aan dat ze qua oppervlakte meer dan verdubbeld zijn naar 450 vierkante meter. "Het is een enorme verbetering, we hebben nu een grotere gekoelde opslagruimte voor onze producten. Ook is nu alles op één temperatuur, zodat de kwaliteit optimaal blijft."




Nostalgie
Voor Van Laethem is het een mijlpaal in de geschiedenis: "Met nostalgie kijken we terug op de laatste tien jaar in magazijn nr 19", vertelt John. "Doch door het continue uitbreiden van het gamma werd dit magazijn sinds een paar seizoenen te krap . Zeker met het oog op verdere uitbreiding was de verhuis naar een groter pand noodzakelijk. Toen het magazijn 27 ons werd aangeboden door de bevriende firma Ringoot hebben we geen twee keer moeten nadenken. Sinds de ingebruikname op 1 februari van dit magazijn werken we aan onze groeistrategie doch steeds met kwaliteit en Klantenservice als streefdoel. Tevens hebben we om onze intenties kracht bij te zetten ook een nieuwe vrachtwagen in gebruik genomen."



Inspelen op niches
Hij geeft aan dat de nieuwe locatie de mogelijkheid geeft om de eerstkomende tien jaar opmerkelijk te groeien. "Ook kunnen we zo ons assortiment nog verder uitbreiden. Alles wat onder high quality en low volume ligt, kunnen wij toevoegen, we spelen in op de niches van de markt. Naar de professionele horecaleveranciers of gebruikers willen we ons profileren als de beste nicheproducten. Dit zijn bijvoorbeeld zeekraal, lamsoren en minigroenten."


Bert Noorlander, kwaliteitsverantwoordelijke van Van Laethem

Afscheid Emmy van Ommen

Op donderdag 6 Maart bracht Emmy Van Ommen een wel zeer speciaal bezoek aan Van Laethem. "Dit bezoek merkte weer een ander gedeelte van onze activiteit. Na een goeie dertig jaar dienst in de sector nam Emmy afscheid van ons als vaste relatie met onze belangrijkste leverancier uit Israël. In de Benelux is Emmy gekend vanwege haar functie bij wat indertijd Agrexco was. Jarenlang is ze bij menig importeur of supermarkt bedrijf langs geweest om programma's en promoties uit te werken. Symbolisch hebben we afscheid genomen van Emmy haar functies doch we nemen geen afscheid van de persoon die voor ons een lichtbaken is geweest.
In de verdere uitbouw van onze activiteit is door de jaren heen een bijzondere vorm van respect ontstaan. Het professionalisme waarmee we constructief zijn blijven werken aan de toekomst is kenmerkend geweest voor ons."


Afscheid van Emmy (midden)

"Het lukt niet altijd om een leverancier ook als een bondgenoot te ervaren maar tezamen met Emmy hebben wij dit toch steeds zo aangevoeld. Ook Emmy ziet nog groei potentieel in het nieuwe magazijn en de nieuwe vrachtwagen en ze stelde al onmiddellijk een paar nieuwe producten voor. Alweer een stimulans om verder te denken richting huidige en nieuwe afnemers. Het Bell'aroma team wenst iedereen te bedanken voor de fijne samenwerking."



Voor meer informatie:
John van Laethem
Van Laethem Bvba
info@bellaroma.eu
www.bellaroma.eu