Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ketchup Westdorpse tomaten in vijf Zeeuwse winkels

Het begon met verkoop vanuit een bakfiets voor zijn huis, maar dit seizoen wordt de ketchup van De Ketchupfabriek ook verkocht in vijf Zeeuwse winkels. De ketchup wordt gemaakt met tomaten van het Voorlichtings- en Opleidingscentrum voor de glastuinbouw (VOC) in Westdorpe. De rode ui komt uit Graauw. Later dit jaar worden ook paprika's uit Westdorpe gebruikt voor de saus.



De ketchup wordt sinds september met de hand gemaakt door hobbykok Patrick Keizer. De verkoop begon eigenlijk als een soort grap, maar door het succes breidt De Ketchupfabriek nu verder uit. Vanaf komend ketchupseizoen, dat over een week begint, is de saus op vijf punten in Zeeuws-Vlaanderen te koop: twee landwinkels, een cadeauwinkel, een brasserie en natuurlijk het VOC zelf. "Waarschijnlijk steken we binnenkort over naar Walcheren", laat het bedrijf verder weten op de facebookpagina.

Bron: PZC / Ketchupfabriek

Voor meer informatie:
De Ketchupfabriek
www.deketchupfabriek.nl
Facebook Ketchupfabriek
Publicatiedatum: