Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Lange Jan' van den Bos 50 jaar



Als je denkt aan lange benenplaatsen in vliegtuigen en navenante hoeveelheden gespaarde airmiles, een biefstuk – maar dan wel een onsje meer!. Toch nog even een sigaretje of erger een sigaartje (terwijl hij aangeeft toch echt gestopt te zijn), rijden in een Volvo omdat Audi toch echt een veel te kleine wagen is. Beruchte uitspraken als 'ik kom niet uit een ei!' en als het allemaal teveel wordt: 'Ik ga mijn schoenen (red.; maatje 50!) naar huis brengen' dan kan het niet missen of de naam van Jan van den Bos komt naar boven borrelen.



De sales director van Van der Windt Honselersdijk viert vandaag zijn 50e verjaardag en dat zal hij weten ook. Een heuse Abraham aan zijn bureau en in het hele pand hangen memorabele foto's van onbezonnen momenten. Het is duidelijk dat ook Jan niet de eeuwige jeugd heeft en hij mag zich vanaf vandaag tot de 'oudere-jongeren' gaan rekenen. Een felicitatie is altijd attent. Jan.vandenBos@vanderwindt.com



Namens de PK-VDW-Groep wordt Lange Jan in elk geval van harte gefeliciteerd.


Publicatiedatum: