Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kenmerken en toepasbaarheid coatings centraal tijdens Demodagen ReduSystems

Bij de introductie van nieuwe producten, hoort ook een uitgebreide uitleg over het gebruik ervan. Mardenkro nodigt loonbedrijven en toeleveranciers uit Nederland en België uit in Baarle-Nassau om hen meer informatie te geven over de nieuwe coatings ReduFuse IR en ReduFlex Blue die onlangs zijn geïntroduceerd. Wat zijn de kenmerken, hoe breng je de coatings aan en voor welke gewassen zijn ze het meest geschikt? Dit zijn onderwerpen die tijdens de bijeenkomsten aan bod komen in "de Kas" van Mardenkro.



Onder het genot van een hapje en drankje worden de bezoekers bijgepraat. De nieuwe generatie coatings vragen soms een andere manier van werken. Mardenkro werkt samen met alle loonbedrijven uit Nederland en België en geeft hen adviezen over het juiste gebruik van de coatings.



Ook alle leden van de Vereniging van Scherm- en Reinigingbedrijven (VSR) zijn in "de Kas" geweest. Voorzitter Paul Ammerlaan van de VSR was erg tevreden over de inhoud van de bijeenkomst. "Uiteindelijk is het doel de tuinder van een zo goed mogelijke coating te voorzien. Alle informatie en tips die we hier bij Mardenkro krijgen, kunnen de loonbedrijven meenemen in hun werkzaamheden."



Mardenkro heeft voor deze gelegenheid de proeflocatie achter het bedrijf ingericht als informatiecentrum. Met de zachte winter achter ons is de verwachting dat 'het seizoen' snel zal starten.

www.mardenkro.nl/

Publicatiedatum: