Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

FAM lanceert een nieuwe centrifugale snijmachine

Met de nieuwe FAM Centris 315 brengt FAM een compacte centrifugale snijmachine op de markt met hoogwaardige afwerking en een aantrekkelijke prijs. De innovatieve snijkoptechnologie, waarvoor een patent is aangevraagd, zorgt voor een feilloze snijkwaliteit. De machine neemt zeer weinig plaats in en biedt een grote flexibiliteit aan snijvormen op een verscheidenheid aan producten.

Het product wordt zeer nauwkeurig - en met gelijkmatige dikte - in schijfjes of reepjes gesneden dankzij de unieke snijmethode en de hoogwaardige kwaliteit van de messen die worden gebruikt. De FAM Centris 315 is een zeer precieze centrifugale snijmachine met geen of weinig verlies aan product, waardoor de houdbaarheid van het gesneden product aanzienlijk wordt verlengd.




De nieuwe snijkop (patent in aanvraag) is zeer licht en dus eenvoudig te hanteren door operatoren en ook zeer eenvoudig te reinigen. Het vervangen van de messen en het afstellen van de snijkop is a piece of cake! Door het innovatieve ontwerp van de machine is het onderhoud aan de machine te verwaarlozen.

De FAM Centris 315 is ontworpen voor kleine tot middelgrote bedrijven die een perfecte snijkwaliteit nastreven en tegelijkertijd de kosten willen minimaliseren. Bedrijven die de productietijd van elk afzonderlijk order willen verminderen, en daarbij de snelheid van de FAM Centris 315 optimaal gebruiken.



Voor meer informatie:
FAM nv
Niels Van Laer op
Tel: +32 472 18 34 16
niels.van.laer@fam.be
www.fam.be
Publicatiedatum: