Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Krijn van den Boogerd en Theo van der Sman

Afscheid van 80 jaar ervaring Mooy Logistics

Aan alles komt een einde, zo ook aan het imposante dienstverband van Krijn van den Boogerd en Theo van der Sman bij Mooy Logistics. Beide heren hebben jaren trouwe dienst als chauffeur achter hun naam staan, Krijn maar liefst 43 jaar en Theo een respectabele 37 jaar. Beide heren waren niet alleen als chauffeur kenmerkend in de organisatie, maar ook als woordvoerder, klankboord, maar vooral als collega. Het waren zij die het fundament hebben geslagen voor de ondernemingsraad. Dankzij het doorzettingsvermogen van beide heren en de goede samenwerking met directie is er veel bereikt in de samenwerking tussen de chauffeurs en de directie van Mooy Logistics en werd de ondernemingsraad in 2000 opgericht.


Krijn van den Boogerd en Theo van der Sman worden in het zonnetje gezet. In het midden Willem Zonnevylle

Krijn begon zijn carrière bij Mooy Logistics B.V. op 1 januari 1971 op de oude veiling in Den Hoorn. In zijn begin jaren was het voornamelijk ritten naar Duitsland, maar voor Krijn begon het echte werk pas echt toen Italië, Spanje en Frankrijk werden aangedaan. Hij heeft menig discussie gevoerd over wie nu welke rit moest, of mocht, gaan doen. De laatste jaren van zijn carrière is Krijn voornamelijk ingezet op ritten richting Frankrijk.

Theo is zijn carrière begonnen op 1 november bij het toenmalige Eurofruit in Rotterdam. Hij reed in begin van zijn carrière op het binnenland, veelal naar Boer Beil in Groningen. Later werd de stap naar het buitenland gemaakt waar hij voornamelijk werd ingezet op ritten naar Frankrijk. Hij heeft menig jonge chauffeur opgeleid en vele collega's van raad voorzien.

Beide heren hebben er vele honderdduizenden kilometers erop zitten en vrijdag 24 januari is er op gepaste wijze afscheid genomen van de beide heren. Maar het kon pas echt afscheid zijn nadat beide hun afscheidstournee, dubbelbemand op de wagen, erop hadden zitten. Alle belangrijke bestemmingen in Zuid Frankrijk zijn nog even afgedaan en toen was het voldoende. Met het vertrek Theo en Krijn wordt er een geschiedenis afgesloten bij Mooy Logistics en kijken we er tevreden naar terug.

Publicatiedatum: