Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

New Grow Light LED armaturen Bij Boer & den Hoedt

1 oktober is bij Boer & den Hoedt, Ridderkerk de New Grow Light Led installatie in gebruik genomen door PB Techniek. Deze LED installatie wordt gebruikt voor de teelt van diverse slasoorten.

De groeilicht armaturen van Lemnis Lighting behoren tot de meest efficiënte die voor de tuinbouw beschikbaar zijn en dragen bij aan een duurzame en verantwoorde bedrijfsvoering. Boer & den Hoedt heeft eerder al ervaring opgedaan met het telen van ca. 5000mtr² sla onder Led licht met de eerste versie van de Lemnis LED armaturen. In de nieuwbouw die nu gerealiseerd is, wordt op ca. 9000mtr² sla gekweekt onder de nieuwe LED 600watt armaturen. Deze 600 Watt LED heeft de zelfde licht output als een 1000 Watt Son-T armatuur.



Het verschil met de voorgaande LED versie is dat de voedingseenheid nu volledig in het armatuur is opgenomen, waardoor alle warmte die vrijkomt als de LEDs branden, wordt afgevoerd naar de warmte-pomp.



Arjan Boer ontvangt uit handen van Michel Broch, PB-Techniek het Oplever Certificaat van de nieuwe LED installatie en van Harm Jansen, Lemnis-Lighting een presentje.

Voor meer informatie:
PB Techniek 
Honderdland 170 
2676 LT Maasdijk 
Tel: 0174 623 200 
Fax: 0174 624 654 


Publicatiedatum: