Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rotato Express schilt groenten en fruit in enkele seconden

De elektrische Rotato Express is een automatisch schilapparaat dat voor vrijwel elke groente- en fruitsoort gebruikt kan worden. Of u het apparaat nu voor een appel, een kiwi, een aardappel of een sinaasappel wilt gebruiken - de Rotato Express schilt de groente of vrucht heel nauwkeurig en behoedzamer dan elke gewone schiller. Hierdoor gaat er tijdens het schillen niks verloren - geen gedeelte van de groente of de vrucht, maar ook geen vitamines die vaak direct onder de schil zitten.

 

Met één druk op de knop (werk op 4 AA batterijen) kan men moeiteloos en snel schillen. Plaats de groente of vrucht in het apparaat, druk op de knop en enkele seconden later heeft de elektrische schilmachine de schil in één stuk verwijderd. Qua functie, nauwkeurigheid en elegant design komt geen enkel ander schilapparaat in de buurt van deze elektrische alleskunner. Nog nooit was het bereiden van een gezonde fruitsalade makkelijker, sneller en gezonder.
 
Op YouTube zijn al diverse reviews te vinden over het apparaat. Onderstaand alvast twee.





Voor meer informatie:
Atlantic Promotions Inc.
www.atlanticpromotionsinc.com
Publicatiedatum: