Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vietnamees TFR breidt moderne kasproductie uit tot 4,5 ha

Biologische gewasbescherming in Vietnamese kas met Nederlandse inbreng

Het moderne kasareaal van de TFR in Dalat is uitgebreid tot in totaal 4,5 hectare. Eén kas is nu volledig gewijd aan het telen van een compleet assortiment aan sla op water en kruiden. De nieuwste kas is gewijd aan komkommers, paprika's, cherrytomaatjes, cocktailtomaatjes, ronde tomaten en vleestomaten. Zo kunnen klanten 365 dagen per jaar uit een breed assortiment aan tomaten kiezen. De Nederlander Nick Persoon is er bedrijfsleider.

Onder leiding van de Nederlandse bedrijfsleider Nick Persoon worden deze groenten voor een groot deel geteeld met biologische gewasbeschermingsproducten. Persoon en zijn team houden zich bezig met geïntegreerde gewasbescherming, waarbij ze het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen minimaliseren. "Vooral in het vochtige regenseizoen vereist dit veel aandacht en hard werken, maar de beloning is gezonde en sterke planten die hoogwaardige en smakelijke groenten produceren."

Voor meer informatie:
The Fruit Republic
www.thefruitrepublic.com

Publicatiedatum: