Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Rutger Lommerse vanaf 1 november aanspreekpunt voor heel Greenport Nederland

"Delen is het nieuwe ontwikkelen voor een toekomstbestendige tuinbouwketen"

Rutger Lommerse (58 jaar) is recent benoemd als programmasecretaris voor Greenport Nederland. Hij start vanaf 1 november. Lommerse fungeert vanaf dan als het aanspreekpunt voor heel Greenport Nederland. Zijn opdracht is om vanuit de Greenport Nederland Board de regionale greenports te verbinden en een gemeenschappelijk werkplan voor Greenport Nederland aan te scherpen en te faciliteren. Lommerse: “Delen is het nieuwe ontwikkelen voor een toekomstig bestendige tuinbouwketen.”
Rutger Lommerse heeft een stevige ervaring in de tuinbouw. Hij was werkzaam bij Delphy, Royal FloraHolland, Arvalis en ZLTO. Ook was hij jaren actief in Greenport Venlo.

Greenport Nederland werkt vanuit de samenwerking tussen de zes Greenports, bedrijfsleven, de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Limburg, onderwijs en kennisinstellingen. Dit initiatief wil progressie boeken op de nationale transitielijnen klimaatneutrale tuinbouw, modernisering van het productielandschap, slimme agrologistiek, internationalisatie, innovatie, gezonde teelt en arbeidsmarkt.

Bron: Provincie Noord-Holland

Publicatiedatum: