Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Japans educatiecentrum breidt uit met tomatenteeltfaciliteit

JFE Engineering Corporation heeft een opdracht ontvangen voor een klimaatgecontroleerde tomatenteeltfaciliteit (gebruikmakend van Priva-technologie) als een turnkey project van Tomato Park. Dit is de tweede turnkey order voor een teeltruimte voor de Smart Agriculture Division van JFE Engineering.

Tomatopark werd in augustus 2017 door Seiwa geopend met het oog op het opleiden en trainen van de volgende generatie tomatentelers en het onderzoeken en testen van tomatenteelttechnologie. Om een ​​omvangrijk tomatenteeltbedrijf te starten met behulp van de knowhow die is opgedaan in het test- en onderzoeksproject, heeft Seiwa onlangs besloten een nieuwe teeltfaciliteit te bouwen die geschikt is voor hoogwaardige teelt met een hoge opbrengst.

Het areaal in de nieuwe faciliteit zal 1 hectare bedragen en de jaarlijkse productie van vleestomaten wordt geraamd op 500 ton.

Sinds JFE Engineering in september 2013 is begonnen met Smart Agriculture, heeft het tomaten geteeld in teeltcentra in Tomakomai en Sapporo in Hokkaido met hetzelfde type klimaatgecontroleerde teeltruimte als in de huidige order. Op basis van de teelttechnologie die zich daar heeft geaccumuleerd heeft het bedrijf technische voorstellen ontwikkeld voor landbouwprojecten in Japan en het buitenland. In november 2017 voltooide het bedrijf een goed functionerende teeltinstallatie in Niigata Prefecture.

Voor meer informatie:

JFE Engineering

www.jfe-eng.co.jp

Publicatiedatum: