Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Village Farms lanceert 'sweet or smooth' campagne

Village Farms is klaar om een feestje te vieren en heeft een paar verrassingen in petto voor de komende editie van de PMA. Ten eerste viert Village Farms het succes van zijn paradepaardje: het tomatenras Heavenly Villagio Marzano, dat tijdens de PMA 2011 is gelanceerd. Volgens Bret Wiley, senior vicevoorzitter Sales bij Village Farms, “is het succes van Heavenly Villagio Marzano toe te schrijven aan een aantal belangrijke factoren - niemand heeft een tomaat als onze Heavenly Villagio Marzano. Het is een ontzettend veelzijdige tomaat met een unieke smaak. Bovendien heeft de tomaat een uitstekende houdbaarheid." Dit ras is de enige authentieke San Marzana tomaat die vandaag de dag beschikbaar is in Noord-Amerika. Wiley gaat verder: "Door het succes van Heavenly Villagio Marzano willen we hierop verder bouwen door tijdens de PMA van dit jaar aandacht te vragen voor de nieuwste toevoeging aan ons assortiment van exclusieve tomatenspecialiteiten in de San Marzano familie: Lorabella Blossom."



“Are you Sweet or are you Smooth” is een consumentencampagne die Village Farms dit jaar zal promoten bij hun stand tijdens de PMA. Bezoekers kunnen hier beide tomatenrassen proeven om er achter te komen of ze "sweet" zijn als de Heavenly Villagio Marzano of toch “smooth” als de Lorabella Blossom. Helen L. Aquino, hoofd Brand Marketing & Communicatie bij Village Farms: “Dit is een leuke manier om consumenten onze tomaten te laten proeven. Er zijn geen goede of verkeerde antwoorden en iedereen is een winnaar - je gaat de uitdaging aan en krijgt een sticker met de opdruk “I’m Sweet” of “I’m Smooth”. Het beste deel is dat je, door de uitdaging te doen, een prachtige Traeger Grill kunt winnen.” Aquino vertelt dat tomaten zeer geschikt zijn om te grillen. "We hebben veel geteste en exclusieve gerechten op onze website staan voor de Heavenly Villagio Marzano en Lorabella Blossom die perfect zijn om de tomaten te grillen, roosteren en te koken".

Om hun 30-jarig bestaan te vieren, zal het bedrijf daarnaast aan het einde van eerste dag van de PMA een cocktailreceptie houden bij stand #3601, van 17.00-18.00 uur.

Helen L. Aquino
Village Farms
Tel: +1 (407) 936-1190 x312
haquino@villagefarms.com
www.villagefarms.com

Publicatiedatum: