Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jubilieumsymposium Ctgb, 7 november 2018

"Tussen brein en onderbuik: spanningsveld bij risicobeoordeling gewasbescherming"

Het Ctgb bestaat dit jaar 25 jaar als onafhankelijke beoordelingsautoriteit. Dat wordt gevierd met een symposium over een het spanningsveld tussen wetenschappelijke risicobeoordeling en de groeiende maatschappelijke betrokkenheid bij risico en veiligheid waarin emotie een belangrijke rol speelt.

Op woensdagmiddag 7 november organiseert het Ctgb het symposium "Risicobeoordeling gewasbescherming en biociden: tussen brein en onderbuik". Drie inleiders spreken over risicobeoordeling, risicoperceptie en ervaringen daarmee uit de praktijk. Daarna volgt er een discussie met de zaal. Het symposium wordt afgesloten met een drankje.

Dit symposium is interessant voor iedereen die te maken heeft met het raakvlak van risicobeoordeling en -management en de (publieke) perceptie daarvan, zoals het management van bedrijven met toelatingen bij het Ctgb, brancheorganisaties, maar ook toxicologen, public affairs- en communicatieadviseurs. 

Aanmelden kan hier.

Bron: Ctgb

Publicatiedatum: