Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bosman Van Zaal:

"Kwaliteit is van levensbelang bij medicinale cannabisteelt"

"Voor het produceren van gewassen bestemd voor geneesmiddelen is kwaliteit van basisproduct, teeltomgeving en verwerking letterlijk van levensbelang."

Als partner van medicinale marihuana- en cannabisolieproducenten en vervaardigers van vaccins in onder andere Canada en Noord-Amerika helpt Bosman Van Zaal naar eigen zeggen met het realiseren van een zo perfect mogelijke teeltomgeving voor de productie van de werkzame ingrediënten, dus de teelt van de grondstoffen.

"Wij weten dat een ultraschone teeltomgeving en een consistente kwaliteit van de grondstoffen van uiterst belang is. Daarom staat hygiëne en efficiëntie bij het ontwerp van onze complete kascomplexen en onderzoeksfaciliteiten, logistieke teeltsystemen, robotica en geavanceerde tracking en tracing software centraal", legt een woordvoerder uit.

"Onze op maat gemaakte, steriele kascomplexen en klimaatkamers geven plantziektes geen kans. Om de plant vrij van pesticiden en schimmels te houden ontwikkelen wij geautomatiseerde teeltsystemen op basis van hydroponics, waaronder onze unieke eb- en vloedbodems voor planten van verschillende groottes. Deze hebben een geïntegreerd ventilatiesysteem, die zorgt voor een goede en constante luchtcirculatie en een aantrekkelijke groeiomgeving voor het gewas en vooral niet voor schimmels en ziekten. Om de planten te verplaatsen en te verwerken worden de bodems in containers op een automatisch transportsysteem geïnstalleerd. Met aansturing en registratie van het productieproces door speciaal ontwikkelde software kan de teler het proces volledig in eigen hand houden."

Bosman Van Zaal verwelkomt (toekomstige) producenten van medicinale grondstoffen van harte als partners.

Voor meer informatie:   
Bosman Van Zaal
www.bosmanzaal.com
info@bosmanvanzaal.com 
sales@bosmanvanzaal.com 

 

Publicatiedatum: