Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Brookberries

Eerder aardbeien oogsten en jaarrond produceren met LED top-belichting

Brookberries is één van de eerste aardbeientelers in Nederland die Philips GreenPower LED-topbelichting kiest om eerder te kunnen oogsten en jaarrond te produceren. Vanaf 2012 heeft Brookberries geleidelijk alle locaties met LED-verlichting uitgerust. Codema B-E de Lier heeft de gehele installatie van de LED-topverlichting bij Brookberries uitgevoerd.



Aanbod is beter te sturen
Werner van Mullekom, Sales Manager bij Codema B-E De Lier vertelt: "Codema heeft een lange termijn partnerschap met Philips Horti LED. We werken samen om aan de groeiende vraag naar LED-verlichting bij telers te voldoen." Met de LED's kan het gewas 10 tot 11 weken eerder worden geproduceerd, wat resulteert in hogere prijzen. Dit geeft aardbeientelers een meer voorspelbaar aanbod aan hun klanten.

Brookberries, gerund door Marcel Dings en Peter van den Eertwegh, is lid van de telersvereniging Fossa Eugenia, die zorgt voor de afdzet van de aardbeien. "Met de toevoeging van LED-toplighting kunnen we onze oogsttijden nu beter sturen en onze klanten van verse aardbeien voorzien op het moment dat ze deze willen hebben," zei Marcel Dings.

Voor meer informatie:
Codema Systems Group
www.codema.nl
info@codemasystemsgroup.com

Publicatiedatum: