Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe speler in paprika- en tomatentouw

Naast de trosbeugels, clipjes en hoge draad haken heeft Paskal Nederland BV ook touw opgenomen in het assortiment. Net als de clip en trosbeugels levert Paskal Nederland BV het touw direct aan de eindgebruiker maar het kan ook via de dealer.



"Vanaf dit seizoen biedt Paskal Nederland BV het paprika- en tomatentouw aan op de Nederlandse markt. Het touw is al veelvuldig wereldwijd getest en zeer geschikt bevonden" aldus Joost van Rooij, Manager Paskal Nederland BV.

"Ons touw wordt geleverd op rollen van 6 kg. Het touw kan verwerkt worden op de gebruikelijke manieren. Dankzij onze kwaliteitseisen voldoet dit touw aan de gestelde eisen voor de professionele glastuinbouw. Natuurlijk is de prijszetting van het touw zeer concurrerend met andere leveranciers," zo geeft Dhr. Van Rooij aan.

Het touw is leverbaar in 1/1000, 1/1200 en 1/1500 in diverse kleuren. Daarnaast heeft Paskal ook Biologisch afbreekbaar touw in het assortiment.

Voor meer informatie:
Paskal Nederland BV
Walserij 53
2211 SJ Noordwijkerhout
0252 769198
06 53821545 (Joost van Rooij)
paskal.nl@paskal-group.com
www.paskal-tech.com

Publicatiedatum: