Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Ik stond 365 dagen per jaar, 24 uur per dag ‘AAN’"

Thijs Gipmans gaat Gipmans in Venlo verlaten

De directie van Gipmans uit Venlo deelde gistermiddag intern het nieuws dat Thijs Gipmans na ruim 25 jaar stopt bij het familiebedrijf uit Venlo. 

Opgegroeid bij het opkweekbedrijf en uiteindelijk in de directie eindverantwoordelijk voor alle teelten, stopte Thijs dag in dag uit ziel en zaligheid in het bedrijf. Zoals hij zelf zegt; "Ik stond letterlijk 365 dagen per jaar, 24 uur per dag 'AAN'. En dat wilde en kon ik niet meer opbrengen." 

Wat de toekomst brengt weet Thijs Gipmans nog niet. Naast een gedegen overdracht, gaat hij zich daar de komende maanden op bezinnen.



De directie respecteert de keuze van hun broer en neef en benadrukt hoe belangrijk Thijs was als aanjager van teelttechnische kennis bij de ontwikkeling van Gipmans in de volle breedte. 

Erik Gipmans, namens de directie: "Het moge helder zijn dat het aanpoten wordt om de kennis en ervaring van Thijs te borgen, maar daar heeft iedereen vertrouwen in. Komende maand zullen we de reeds ingezette nieuwe invulling en organisatie samen met collega's bijschaven en inkleuren. Onze relatie met Thijs is onveranderd goed, en dat zal het zeker ook blijven. Hij is en blijft een Gipmans. En natuurlijk wensen wij hem alle goeds!"

Voor meer informatie:
Gipmans
Bultenvenweg 30, Venlo
+31(0)77 320 21 60
info@gipmans.nl
www.gipmans.nl

Publicatiedatum: