Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Team Kraaijeveld haalt 10.000 euro op tijdens kletsnatte Omloop van Goeree Overflakkee

Tholen - Afgelopen weekend namen vijf collega's van Kraaijeveld deel aan de Omloop van Goeree Overflakkee, een wandeltocht van 110 kilometer, die binnen 24 uur individueel afgelegd moest zijn. Nu viel afgelopen vrijdagavond in Goeree-Overflakkee extreem veel regen. Naast de 76 mm in Melissant, kwam Stellendam op 70 mm uit en Ouddorp op 69 mm.



Toch wisten vier van de vijf Kraaijeveld-bikkels de tocht uit te lopen. Eentje viel halverwege uit. "We hebben bijna de hele tocht door de regen moeten lopen, al met al een barre tocht, maar extra mooi dat we de tocht in deze omstandigheden hebben uitgelopen", vertelt Daniel Neele namens de lopers. Het team van Kraaijeveld haalde met deze tocht 10.000 euro sponsorgeld op ten gunste van het Sophia Kinderziekenhuis. Team Kraaijeveld wil hierbij alle sponsoren bedanken voor dit fantastische bedrag.